Hoe kunnen wij u helpen met uw btw

Vat Point Europe internationaal btw specialist ontzorgt U

  • Wij verzorgen uw btw registratie in diverse EU landen
  • Wij verzorgen uw btw aangiften in meerdere EU landen
  • wij verzorgen de communicatie met de lokale belastingdiensten

Wij verzorgen uw btw aangifte in Duitsland (MwSt), België (BTW), Verenigd Koninkrijk (VAT), Denemarken (MOMS), Frankrijk (TVA), sinds kort ook in meerdere Oosteuropese landen.

www.vatpointeurope.eu  uw btw specialist

Vat Point Europe voor uw pan-european sales

MOSS regeling

Levert u telecommunicatie-, omroep- of elektronische diensten (digitale diensten) aan particulieren in andere EU-landen? Dan kunt u gebruikmaken van de mini One Stop Shop-regeling (MOSS-regeling). Deze regeling biedt u de mogelijkheid om btw die u over deze diensten moet betalen aan te geven via 1 land: het land waar u hiervoor geregistreerd staat.

Zowel in de EU gevestigde als niet in de EU gevestigde ondernemers kunnen aan deze regeling meedoen. Het is niet verplicht. Maakt u geen gebruik van deze regeling? Dan moet u aangifte doen en btw betalen in alle landen waar uw afnemers wonen.

Hoe werkt de regeling?

Wilt u zich registreren voor de EU-regeling in Nederland? Dan moet u zich aanmelden via de website van de Belastingdienst. Hierbij is VAT point Europe u graag van dienst.

U stuurt digitaal via ‘Inloggen voor ondernemers‘ uw btw-melding (btw-aangifte) in. De belastingdienst stuurt de btw-meldingen vervolgens, samen met de door u betaalde btw, door naar de desbetreffende EU-landen via een beveiligd communicatienetwerk.

Vanaf het moment dat de belastingdienst de melding en de betaling hebben doorgestuurd naar de betreffende EU-landen, nemen de buitenlandse diensten de behandeling van uw btw-melding van de belastingdienst over.

VAT point Europe ondersteunt u bij de uitvoering van deze regeling en kan ook de aangiften voor u verzorgen.

Neem contact op met VAT point Europe