Netherlands

U bent een in Nederland gevestigd bedrijf of een buitenlands bedrijf welke in Nederland omzetbelastingplichtig is. De btw-regels voor als je internationaal zakendoet.

U wilt gaan exporteren en zit met vragen als hoe zit dat met de omzetbelasting, waar moet ik wat aangeven, wat zijn intra- communautaire leveringen, hoe registreer ik mij in een ander EU land voor de omzetbelasting.

Of u gaat gebruik maken van de diensten van amazon, e-bay etcetera. Uw voorraad verplaatst u gedeeltelijk naar een ander europees land waar de diensverlener een warehouse heeft. elke levering vanuit dit warehouse is een binnenlandse belaste levering in het land waar het warehouse is gelegen. U bent dus belastingplichtig voor de omzetbelasting in het land van waaruit u verstuurt.

Vat Point Europe heeft de antwoorden op al uw btw vragen, Vat Point Europe ontzorgt u als ondernemer door de registratie en btw aangiften in andere EU landen voor u te verzorgen.

www.vatpointeurope.eu_ aangiften omzetbelasting in ander EU land

Vat Point Europe zorgt dat u compliant bent voor de omzetbelasting in elk EU land waar u zaken doet.

Hoe zit het met btw en ondernemen in/ met het buitenland

Hoe het zit met btw als je iets aan het buitenland levert, of afneemt uit het buitenland, is vaak onduidelijk. Wanneer moet je betalen en hoe vraag je het terug? Vat Point Europe helpt u met al deze zaken en zorgt dat u met een gerust hart kunt ondernemen.
Er wordt bij btw onderscheid gemaakt tussen het leveren van goederen en diensten, en tussen leveringen binnen en buiten de Europese Unie (EU). Ook maakt het uit of je afnemer ook een ondernemer, met een btw-nummer, is of een particulier.

Ga naar Diensten om te zien wat Vat Point Europe voor u kan doen neem contact op met Vat Point Europe of kijk eerst naar het land van uw keuze in het topmenu